Logo

Som una jove colla de muixeranguers que volem recuperar la muixeranga a la ciutat de València. Si vols enlairar-te fins el cel, fer pinya o simplement passar-t'ho bé, aquest és el teu lloc. T'esperem. Només ens faltes tu!.  

   

Els nostres inicis els tenim ja fa prou anys al barri de Benimaclet de València, on aquesta iniciativa va veure la llum amb la inestimable ajuda de l'Estrela Roja, el grup de tabal i dolçaina de Benimaclet, perquè ja sabeu que sense música no hi ha festa.

Finalment, i rere l'èxit que tinguérem en la nostra actuació i taller en les Festes de Sant Marcel·lí, València, de l'any 2007, quan se'ns uní molta de la gent que actualment en forma part, podem dir que eixe any va suposar el renaixement de la Muixeranga de València. Així, podem afirmar sense embuts que la nostra història està totalment lligada a aquest barri que hem fet nostre i sense el qual, sense els seus veïns, aquesta iniciativa no hauria reeixt.

Què som

Gent interessada a recuperar la nostra identitat com a poble. Volem tornar a fer nostres les tradicions, els costums, els balls, la forma de fer festa, en definitiva, de fer cultura. Cultura popular perquè és feta pel poble, unit en un esforç comú per alçar la seua obra, la teua, la nostra. Tu també pots tocar el cel!.

Volem generar festes al carrer, omplir places de gent, mesclar menuts i grans en una activitat divertida en què tothom té cabuda, tothom col·labora en un sol objectiu comú. La unitat tan imprescindible per enlairar-nos...

Com en tota activitat que es realitza en grup, no hi pot faltar treball en equip, confiança, respecte, valor, fins i tot lideratge. Tots aquests valors es fomenten i són necessaris en la muixeranga, on a més hi ha alegria i interès per fer colla, bastir grup i fomentar les relacions humanes, cosa que a nosaltres com a valencians, com a ciutadans de València, ens fa molta falta.